Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21
Kaikille RVM Systems -pullonpalautustuotteille Avainlippu

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt RVM Systems Oy:n valmistamille pullonpalautuslaitteistoille ja kierrätysasemille arvostetun Avainlippu-tunnuksen

RVM Systems Oy:n valmistamien pullonpalautus- ja kierrätysratkaisujen yksi kilpailutekijä on aina ollut Suomessa, omalla tehtaallamme Kouvolassa tapahtuva valmistus- ja tuotekehitysprosessi. Kun koko arvoketju tuotekehityksestä tuotantoon ja asiakaspalvelusta ylläpitoon tapahtuu aidosti lähellä, asiakaskuntamme voi luottaa siihen että heidän tarpeensa ja toiveensa huomioidaan alusta alkaen.

RVM Systems - Tehty Suomessa– Kaikki järjestelmämme on kehitetty ensisijaisesti kotimaisia asiakkaitamme varten ja tunnemmekin tarkkaan mitä juuri suomalaisissa pullohuoneissa tapahtuu. Oma kotimainen tuotanto on meille iso arvo ja nyt saatu Avainlippu-tunnus hieno osoitus tästä, RVM Systems Oy:n myyntipäällikkö Panu Sorjonen kertoo.

Oman tuotannon lisäksi myös valtaosa kaikista komponenteista hankitaan juuri Suomesta. Globaaleilla ja erittäin kilpailluilla markkinoilla lisäarvoa ja toimintatehokkuutta voikin löytää juuri läheisyydestä omaan ydinmarkkinaan.

– Suomalainen työ on meillä kunniassa ja se näkyy myös alihankintaketjuissamme. Peltiosat tulevat pitkälti Pohjanmaalta, piirikortit Turusta, kuljetinhihnat ja lasiovet tästä Kouvolasta, muutamia esimerkkejä listatakseni. Logistiset ketjut pysyvät lyhyinä ja tarvittaessa muutoksia voidaan tehdä nopealla tahdilla. Välikädet jäävät vähiin joten saavutettu korkea laatu kustannustehokkaassa kokonaispaketissa välittyy suoraan asiakkaillemme, Sorjonen avaa lisää kotimaisen tuotannon hyötyjä.

 

Asiakkaat arvostavat kotimaista tuotantoa ja osaamista

Yli 20 henkilöä suoraan työllistävä RVM Systems Oy on pullonpalautusalalla ainut valmistaja jonka tuotanto tapahtuu kokonaisuudessaan Suomessa. Suomalaisen työn arvostus onkin kasvanut viime vuosina myös asiakkaiden keskuudessa.

– Asiakkailtamme tulee päivittäin positiivista viestiä siitä että olemme aidosti lähellä heitä. Meillehän voi halutessaan tulla vaikka seuraamaan oman pullonpalautusjärjestelmänsä valmistumista suoraan tehtaallemme, Sorjonen kertoo.

Avainlippu-tunnuksen kiitosta voikin vahvasti jakaa myös RVM Systemsin asiakaskunnalle

– Pidämme kokoajan silmät auki mihin suuntaan asiakkaidemme tarpeet kehittyvät. Iso osa tälläkin hetkellä tuotekehityksessä olevista projekteista on lähtenyt juuri asiakaspalautteen kautta, tämä on hieno tilanne ja konkreettinen osoitus läheisestä yhteistyöstä hienojen asiakkaidemme kanssa, Sorjonen päättää.