Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21

Palauta yli 200 juomapakkausta kerralla – uusi RVM MEGA on täällä

Vallankumouksellinen RVM MEGA -pullonpalautusautomaatti tekee juomapakkausten kierrättämisestä moninkertaisesti helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan ennen. Voit palauttaa yli 200 juomapakkausta kerralla ja kone käsittelee ne jopa yli 120 pakkauksen minuuttivauhdilla. RVM MEGA hyväksyy niin tölkit, muovipullot kuin lasipullotkin.

Palauta yli

juomapakkausta kerralla

Käsittelynopeus jopa

Pakkausta minuutissa

Kaikki kerralla

Tölkit, muovipullot ja lasipullot. Kyllä, luit oikein – enää asiakkaasi eivät joudu palauttamaan lasipulloja eri automaatille, RVM MEGA hoitaa kaiken yhden automaatin kautta.

Tuplasti parempi

RVM MEGAn isoon kitaan mahtuu kerralla jopa yli 200 juomapakkausta. Jos sinulla on tätäkin enemmän kierrätettävää, ei hätiä, kone aukaisee luukun automaattisesti ja voit palauttaa heti perään lisää juomapakkauksia, kaikki näppärästi samalle panttikuitille.

Tähtiluokan tehoa

Uusi RVM PROLINE PLUS -taustalaitteisto käsittelee palautetut juomapakkaukset lähes valonnopeudella. Uusi tekniikka tukee jopa 12 taustalaiteyksikköä kerralla mahdollistaen todella tehokkaan tauottoman NONSTOP-toiminnan vuoden kiireisimpinäkin sesonkeina.

RVM MEGA on saatavilla toimitukseen nyt

Uusi RVM MEGA -automaatti on saavuttanut heti ensiesittelystä alkaen suursuosion ja kasvaneesta tuotantokapasiteetistamme huolimatta toimitusaika on tällä hetkellä normaalia pidempi. Liity edelläkävijöiden joukkoon ja pyydä oma esittelysi uudesta supertehokkaasta RVM MEGA -automaatista.