Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21
RVM Systems Oy ja tytäryhtiömme muissa Pohjoismaissa tarjoavat vastuullisen ja kansainvälisen työympäristön vihreillä arvoilla varustetulla, vahvasti kasvavalla alalla.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä auki olevat työpaikkamme. Jos avoimia työtehtäviä ei ole juuri nyt, voit aina laittaa myös avoimen työhakemuksen sähköpostilla marko.liukkonen (at) rvmsystems.com

Huoltoasentaja

Tehtävänäsi on toimittamiemme pullonpalautusjärjestelmien huolto-, puhdistus- ja asennustyöt. Työ on vastuullista, ja se vaatii joustavuutta ja matkustamista, sillä tehtävät hoidetaan pääsääntöisesti asiakkaiden luona (alueena koko Suomi). Suoritat työtehtäviä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, ja toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työedut ja palkkauksen kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä, monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, sekä mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kierrätysjärjestelmien edelläkävijäyrityksessä.

Toivomme sinulta:
-Valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta
-Tehtävään soveltuvaa sähköpuolen koulutusta
-Tietoteknisiä taitoja (Linux luetaan eduksi) ja englannin kielen perustaitoja
-Vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluasennetta ja paineensietokykyä
-Laadukas työn jälki on sinulle kunnia-asia ja olet tottunut itseohjautuvaan työskentelyyn
-Myös uransa alussa olevat henkilöt tulevat huomioiduksi rekrytoinnissa koska koulutamme valitun henkilön alansa huippuammattilaiseksi

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Liukkonen, puh 050 522 0821, marko.liukkonen (at) rvmsystems.com.