Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21
Erotu joukosta - valitse pullonpalautusautomaattisi ulkoasu
Haluatko pelottavan pullohirviön vai ystävällisen nallekarhun? Tai ehkä kauppaketjusi brändin mukaisen ulkoasun? Nyt voi valita supernopean RVM X -automaattisi ulkoasun lukuisista eri vaihtoehdoista tai antaa vaikkapa asiakkaidesi tehdä valinnan sosiaalisen median kautta.

Pullonpalautusautomaatti on usein ensimmäinen asia jonka asiakkaasi kohtaa kauppaasi tullessa. Vaikka jo RVM X -automaatin perusulkoasu huokuu tyyliä ja viestii korkealaatuisuudesta, halutessasi voit nyt erottua entistäkin enemmän eduksesi valitsemalla kokonaan ”tuunatun” ulkoasun.

Valikoimistamme löytyy useita graafikkomme tekemiä piirroshahmoja. Lisäksi monille kauppaketjuille on tehty oman brändin mukainen ulkoasu valmiiksi.

RVM X -pullonpalautusautomaatin ovi on kauttaaltaan paksua, erittäin kestävää turvalasia. Erikoiskalvolle toteutettu ulkoasu kiinnitetään oven sisäpintaan, joten lasiovi pysyy helppohoitoisena eikä kuvitus pääse haalistumaan vuosienkaan mittaan.

Haluatko sinäkin tehdä vaikutuksen asiakkaisiin ja lisätä kauppasi myyntiä supernopealla, toimintavarmalla ja juuri toiveidesi näköisellä pullonpalautusjärjestelmällä? Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää.