Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21

Nopean ja tehokkaan pullonpalautuksen ohella nykyajan asiakkaat arvostavat toimivasti toteutettua ja helppoa mahdollisuutta kierrättää kotitalouksiin kertyviä erityismateriaaleja. Uusi MCU-kierrätyspisteemme tarjoaa tyylikkään ratkaisun jopa kuuden yleisimmän erityisjakeen keräykseen.

RVM Systems MCU-kierrätyspiste - tyylikäs ja toimiva ratkaisu erikoisjakeiden kierrätykseen

MCU-kierrätyspiste mahdollistaa kaupalle helpon tavan tarjota asiakkailleen kierrätysmahdollisuus matkapuhelimille ja muistikorteille, mustekaseteille, paristoille, lampuille, piensähkölaitteille ja loisteputkille. Laitteen ulkoasun suunnittelussa on huomioitu erityisesti selkeät kuvat ja yksinkertainen otsikointi jotta varmistetaan haluttujen jakeiden päätyminen oikeisiin keräilyastioihin.

Kierrätyspisteen ulkoasu noudattaa uuden 360 asteen supernopealla palautuksella varustetun RVM X -automaattimme tyyliä ja tehokkaita ratkaisuja. Paksusta turvalasista valmistettu etulevy on helppo pitää puhtaana ja näyttää erinomaiselta kaikissa myymäläympäristöissä. MCU-yksikkö upotetaan seinään ja se vie tilaa ainoastaan saman verran kuin yksi RVM X -pullonpalautusautomaatti. Näin pullonpalautuksesta ja kierrätyksestä saadaan toteutettua yhdessä erittäin kompakti ja tyylikäs kokonaisuus.

Kierrätyksen tulee olla helppoa myös kaupan henkilöstölle ja MCU-kierrätyspisteen tyhjennys onkin erityisen vaivatonta. Takahuone ei täyty sekavasta läjästä pahvilaatikoita vaan kaikkien jakeiden keräysastiat on helppo tyhjentää lopullisiin kuljetusastioihinsa. MCU-yksikkö on varustettu palovaroittimella ja data-ser -keräysastia on varustettu suositusten mukaisesti lukittavalla salvalla.

RVM MCU -kierrätyspiste on nyt saatavilla nopeaan toimitukseen joko erikseen tai yhdessä supernopeiden pullonpalautuslaitteistojemme kera. Toimiva pullonpalautus- ja kierrätyskokonaisuus lisää asiakastyytyväisyyttä ja näkyy tätä kautta suoraan kauppasi tuloksessa. Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä ilmainen ratkaisuehdotus kauppasi kierrätys- ja pullonpalautusasioiden parantamiseksi.