Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21

 Repant Cosmos Combo

Vuosikausia tehokkuudellaan ja toimintavarmuudellaan hurmannut Combo-yhdistelmäpuristimemme mahtuu entistäkin pienempään tilaan

 

Pullohuoneesi ei pursua turhia neliöitä mutta palautusmäärät myymälässäsi ovat useita satojatuhansia tai jopa miljoonia pakkauksia vuodessa? Ei hätää, uudistettu Repant Combo -yhdistelmäpuristin ratkaisee haasteen taidolla, tyylillä ja entistäkin pienemmällä tilantarpeella.

 

Tilantarve leveyssuunnassa alle 1,4 metriä

Jo entuudestaankin äärimmäisen kompaktin tölkki- ja muovipullopuristimen tilantarve on minimoitu vaihtamalla säiliöiden tyhjennyssuunta taaksepäin. Nyt laitteiston sivulle ei tarvitse enää jättää tilaa tyhjennystä varten vaan tilankäytön voi optimoida myös leveyssuunnassa.

Puristinyksikön perään mahtuu toiveidesi mittainen pullokeräily-yksikkö joko perinteisellä pullopöydällä tai vieläkin kompaktimmalla SmartDrop-järjestelmällä toteutettuna.

 

Tehokkuudesta ei ole tingitty

Repant-tuotefilosofian mukaisesti käytämme samaa tekniikkaa myymälän kokoluokasta riippumatta. Tämä takaa asiakkaillemme parhaan tehokkuuden ja toimintavarmuuden yhdistelmän sekä tuo paljon kustannushyötyjä koko laitteiston elinkaaren ajaksi.

Myös uudessa Repant Combossa  on käytössä täsmälleen sama puristin- ja käsittelytekniikka kuin kaikkein suurimmissa hypermarket-kokoluokan ratkaisuissa. Jopa 30% tehokkaammat puristimet säästävät merkittävästi henkilöstön työaikaa ja minimoivat asiakkaille tulevat käyttökatkokset.

 

Paljon muitakin uudistuksia

Uuden tyhjennysratkaisun lisäksi uusin malliversiomme Repant Combosta tuo mukanaan lukuisan määrän pienempiä parannuksia. Iso osa uusista ja parannetuista ominaisuuksista on syntynyt juuri suomalaisten pullohuoneiden jokapäiväisten tarpeiden kautta.

– Erittäin helposti liikkuvat ovet: säiliöluukku aukeaa taianomaisesti koputtamalla ja liukuu automaattisesti ylöspäin – ja suljettaessa tietysti alaspäin.

– Toisiinsa magneettisesti kytköksissä olevat Palpa-säkeille suunnitellut astiat helpottavat säiliöiden tyhjennystä ja parantavat täysien säiliöiden käsiteltävyyttä.

 

Uuden mallin lisäksi myös aikaisemmat, sivusuuntaan tyhjennettävät Repant Combo -yhdistelmäpuristimet ovat yhä saatavilla, joten löydämme takuuvarmasti tehokkaimman ja toimivimman ratkaisun myös sinun myymälätilaasi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme ja tilaa maksuton tarvekartoitus!