Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21
RVM Systems - suomalainen pullonpalautusasiantuntija

Yritysnimemme on vaihtunut 15.10.2015 alkaen ja olemme nyt RVM Systems Oy

Suomalaisen pullonpalautusosaamisen ja samalla oman yrityksemme historia menee pitkälle 1990-luvulle asti Bevesys Finland Oy:n nimellä. Nyt tämä nimi ja noin viisi vuotta käytössä ollut tuotebrändimme Repant jäävät historiaan kun yhtenäistämme myös kansainväliset toimintomme uuden nimemme RVM Systems Oy:n alle.

– Nimenmuutoksella haetaan ennen kaikkea yhtenäisyyttä niin täällä Suomessa kuin ulkomaidenkin markkinoilla. Tähän asti osa asiakkaistamme on tuntenut meidät nimellä Bevesys ja osa on kutsunut meitä Repantiksi. Tarkoitus on että jatkossa olemme kaikki yhtä ja samaa RVM Systems -perhettä, myyntipäällikkö Panu Sorjonen kertoo.

Uusi nimi kuvastaa ja tukee samalla vahvasti yrityksen kasvanutta toimintaa.

– Olemme jatkaneet markkinaosuutemme kasvattamista vakaalla pohjalla täällä Suomessa, kiitos siitä erittäin hyville asiakkaillemme. Samaan aikaan olemme onnistuneet lisäämään viennin osuutta useilla markkinoilla, joten kasvumahdollisuutemme näyttäytyvät kauttaaltaan varsin mukavina, Sorjonen jatkaa.

Y-tunnuksemme ja yhteystietomme pysyvät samoina

Nimenvaihdos ei aiheuta mitään muutoksia asiakkaillemme sillä niin y-tunnuksemme kuin kaikki yhteystietommekin pysyvät samoina. Verkkosivujemme ja sähköpostiosoitteidemme loppuosa muuttuu, mutta vanhat repant.com-osoitteet toimivat jatkossakin siirtymäkauden ajan.

Tutustu kasvaneeseen toimintaamme Yrityksemme-sivulla ja tuttuihin henkilöihin Yhteystiedot-sivulla. Tervetuloa paremman pullonpalautuksen pariin RVM Systems Oy:n kanssa!

u

Mikä RVM?

Kirjainyhdistelmä RVM tulee englanninkielisestä termistä reverse vending machine. Nimitys on vakiintunut käyttöön tarkoittamaan pullonpalautusautomaattia englanniksi. Uusi kansainvälinen nimemme tukeekin hyvin vahvasti kasvanutta kansainvälistä myyntiämme.