Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21
RVM X -pullonpalautusautomaatti

Pullonpalautus ottaa ison askeleen eteenpäin huippu-uutuutemme RVM X -automaatin saapuessa markkinoille. Vallankumouksellisella 360° xRecognition™ -teknologialla varustettu pullonpalautusautomaatti tarjoaa supernopean ja putipuhtaan käyttökokemuksen niin asiakkaille kuin kaupan henkilöstöllekin.

RVM X -pullonpalautusautomaatin ensiasennukset Suomessa tapahtuivat loppukeväästä ja käyttökokemukset vilkkaan kesän tuomien miljoonien juomapakkausten jälkeen ovat erinomaiset.

– Vastaanottamamme palaute niin kaupan työntekijöiltä kuin loppukäyttäjiltäkin on ollut suorastaan ylistävää. Asiakkaat ovat hämmästelleet RVM X- automaatin nopeutta ja kaupan henkilöstö on kiitellyt puhtaanapidon yksinkertaisuutta, RVM Systems Oy:n myyntipäällikkö Panu Sorjonen kertoo.

RVM X -pullonpalautusautomaatti

”Markkinoiden nopein, puhtain ja tehokkain pullonpalautusautomaatti.”

RVM X -pullonpalautusautomaatin kehitystyössä tärkeintä on ollutkin juuri suomalaisilta asiakkailta tullut palaute: pullonpalautuksen tulee olla nopeaa ja helppoa asiakkaille sekä arkisen ylläpidon helppoa ja vaivatonta henkilöstölle. Uusilla 360° xRecognition™- ja xSpark™-teknologioilla nämä odotukset on jopa ylitetty.

– Kaikki tuotantolinjamme ovat nyt täystyöllistettyjä ja syksyn kalenteri on täynnä uusia laitteistoasennuksia lähes joka päivälle, Sorjonen valottaa huippu-uutuuden kovaa kysyntää.

Voit lukea lisää RVM X -pullonpalautusautomaatin innovaatioista ja käytännön hyödyistä Ratkaisut-sivullamme tai ottaa yhteyttä suoraan myyntimme.