Huoltopäivystys 010 617 5700 ma – pe klo 8-21, la – su klo 9-21
RVM Systems -pullonpalautus

Rakensimme verkkosivumme kokonaan uusiksi jotta löydät tarvitsemasi pullonpalautustiedon entistäkin helpommin

Yhteistyössä jyväskyläläisen Bäckcraft Oy:n kanssa kehitetty sivusto noudattaa yrityksemme uudistunutta markkinointi-ilmettä ja vastaa tekniikaltaan nykyajan vaatimuksiin. Tavoitteena on ollut rakentaa selkeä, toimiva ja helppokäyttöinen kokonaisuus – juuri niin kuin RVM Systemsin pullonpalautusjärjestelmätkin ovat.

– Repant on uudistunut monella tavoin viime vuosina ja nyt oli aika päivittää myös verkkoviestintä ajantasalle, kertoo RVM Systems Oy:n Suomen myynnistä ja markkinoinnista vastaava myyntipäällikkö Panu Sorjonen.

 

Jatkossa luvassa myös pullopostia

Verkkouudistuksen yhteydessä olemme lanseeranneet asiakkaillemme ja muuten pullonpalautuksesta kiinnostuneille uuden palvelun eli RVM-uutiskirjeen. Vaikka aiheena onkin kierrätystekniikka, mitään roskapostia ei ole luvassa.

– Uutiskirjeemme tilaajille on luvassa maksimissaan 3-4 kertaa ilmestyvä vuodessa lyhyt tietopaketti RVM:n ja pullonpalautusalan uusimmista kuulumisista. Esittelemme tuoteuutuuksia, paljastamme näppäriä käytännön vinkkejä ja toki luvassa voi välillä olla myös erityisen kovia kampanjatarjouksia, Panu valottaa uutiskirjeen taustoja.

RVM-uutiskirjeemme voit tilata näppärästi täyttämällä heti etusivultamme löytyvän lyhyen lomakkeen. Kaikki kehitysideat niin uutiskirjettämme kuin verkkosivujamme koskien ovat myös erittäin tervetulleita; helpoimmin saat yhteyden meihin joko sähköpostilla tai tällä yhteydenottolomakkeella.